Mengapa pilih HKIII??

Sistem Pengurusan Diabetes HKIII adalah satu pendekatan holistik untuk mengatasi diabetes dan mencapai kesihatan yang optimum. Ia tidak merawat gejala, tetapi ia merawat tubuh badan.

✅ Tips 7 Hari Mengatasi Diabetes

✅ Buku Garis Panduan Diet Diabetes

✅ Rundingan Bersama Nutritionist

✅ Kursus Pemakanan Diabetes melalui WeChat

✅ Garam Buluh HKIII (disokong oleh 12 kertas penyelidikan saintifik)

Apa kata pelanggan kami?

Pengenalan ringkas Sistem Pengurusan Diabetes HKIII

Selepas mengambil Garam Buluh HKIII, paras gula dalam darah telah menurun daripada 10 mmol / L kepada 5.8 mmol / L!!

Selepas mengambil Garam Buluh HKIII, paras gula dalam darah telah menurun daripada 485mg / dl untuk 145mg / dl

Produk yang berkualiti menjamin kehidupan yang sihat!

Patimah Binti Yahya, 56 Tahun, Perling, Johor
Kencing manis, Sembelit, Insomnia

Saya menghidap penyakit kencing manis (tiga tahun), sembelit dan insomnia. Pada mulanya, saya menggunakan 3 pek garam buluh HKIII sehari, iaitu selepas sarapan, selepas makan tengah hari dan sebelum tidur. Syukur kepada Allah, gula darah saya telah menurun daripada 14mmol / L ke 7mmol / L hanya dalam satu minggu! Terima kasih Garam Buluh HKIII!

Jamilah Binti Ahmad, 57 Tahun, Jengka, Pahang
Diabetes

Saya telah menghidap kencing manis sejak tahun 1996. Sebelum ini, saya telah mencuba semua jenis ubat-ubatan dan produk penjagaan kesihatan, tetapi tidak berkesan. Pada waktu itu, seseorang memperkenalkan garam buluh HKIII kepada saya. Alhamdulillah, gula darah saya menurun dari 26.6mmol / L kepada 5.3mmol / L selepas tempoh yang singkat pengambilan garam buluh HKIII. Sehingga kini, tahap gula dalam darah saya dikekalkan pada julat yang sihat. Terima kasih Garam Buluh HKIII!

Ngu Siing Hiong, 55 Tahun, SIBU 
Diabetes (10 tahun), tekanan darah tinggi

Saya telah menghidap kencing manis selama lebih daripada satu dekad, bacaan tinggi menunjuk kepada 12mmol / L. Saya juga mempunyai masalah lain yang serius iaitu tekanan darah tinggi. Saya perlu mengambil lima biji pil ubat tekanan darah tinggi setiap hari untuk mengawal penyakit ini. Sejak minum air garam buluh, dua bulan kemudian, gula darah saya telah bertambah baik, ia kekal antara 5.5-6.0mmol / L, masalah tekanan darah juga telah bertambah baik. Terima kasih atas bantuan daripada garam buluh HKIII!

Falsafah HKIII
“kesejahteraan anda adalah keutamaan dan tanggungjawab kami. Kami percaya Sistem Pengurusan Diabetes HKIII boleh membantu anda mengurangkan gula dalam darah, dan menjaga anda daripada kencing manis. Izinkan kami untuk membantu anda mencapai matlamat kesihatan anda. “

Testimoni Dari Pesakit Diabetes

kami dapat merasakan kasih sayang disebabkan oleh HKIII

Kencing manis, tekanan darah tinggi dan lemah jantung

Saya mempunyai kencing manis, tekanan darah tinggi dan lemah jantung. Sebelum saya mula mengambil garam buluh, saya berasa lemah dan kaki saya bengkak. Selepas mengambil garam buluh tiga hari kemudian, gula darah saya telah menurun daripada 13mmol / L ke 6mmol / L. Masalah kesihatan lain secara beransur-ansur hilang selepas mengambil garam buluh selama setahun kemudian dan saya menjadi lebih sihat sekarang. Saya amat berterima kasih kepada garam buluh HKIII dan saya akan terus mengambilnya!

Tan Siew Gui, 59 tahun, Kuantan

Diabetes 

Saya adalah pesakit kencing manis selama 19 tahun. Saya mencuba pelbagai makanan tambahan dan menghabiskan begitu banyak wang dalam tempoh 19 tahun sebelum saya bertemu HKIII. Saya cuba setiap produk yang disyorkan oleh rakan-rakan. Semua produk biasanya berkesan untuk beberapa bulan, selepas itu, ianya tidak begitu berkesan. Jawapan daripada salah satu vendor produk berkata: “Dos tambahan anda adalah terlalu rendah, anda perlu meningkatkan dos dan menambah makanan tambahan lain”. Walau bagaimanapun, ia masih tidak berfungsi dengan baik. Saya memberitahu diri saya agar tidak terpengaruh kepada produk penjagaan kesihatan lagi, tetapi sering kali, saya telah terpedaya dengan testimonial produk.


Saya telah mengambil ubat kencing manis dan insulin selama bertahun-tahun, tetapi tahap gula dalam darah masih tinggi. Suatu hari, saya mengetahui Garam Buluh HKIII di Facebook. Selepas 9 bulan tempoh pertimbangan, saya telah memutuskan untuk memberikan diri saya peluang terakhir untuk mencuba produk kesihatan ini. Selepas mengambil HKIII selama 3 bulan, doktor saya amat kagum, kerana bacaan HbA1c saya telah menurun daripada 10.7% kepada 7.2%. Ini adalah kali pertama saya menerima pujian daripada doktor. Saya amat berterima kasih kepada Garam Buluh HKIII, saya akan terus menggunakannya

Ann Siew, 41 tahun, Singapura

Sistem Pengurusan Diabetes HKIII

Diabetes itu sendiri tidak berbahaya jika anda berjaya untuk mengekalkan tahap gula darah yang sihat. Walau bagaimanapun, apabila tahap gula dalam darah secara berterusan di luar kawalan, ia akhirnya membawa kepada komplikasi diabetes yang tidak diingini seperti buta, masalah kulit, kehilangan sensasi, pemotongan kaki, penyakit buah pinggang dan lain-lain

Bukan sahaja pesakit diabetes itu sendiri yang merasakannya, tetapi ahli keluarga mereka juga turut terlibat secara tidak langsung.

Selepas 12 tahun, Sistem Pengurusan Diabetes HKIII membantu anda mengurangkan tahap gula dalam darah dalam masa 7 hari! Lebih-lebih lagi, ia membantu anda mencapai tahap gula darah yang stabil dalam jangka masa panjang!