Berita Baik untuk Penggemar Kopi Mineral

Mineral Coffee – Kopi Mineral Garam Buluh HKIII

Kita semua sudah sedia maklum tentang minum kopi untuk memberi tenaga kepada badan untuk berasa lebih baik dan prestasi yang lebih baik atau hilangkan ngantuk. Walau bagaimanapun, kami sedar bahawa hampir semua kopi segera di pasaran adalah berasid. Ia telah menjadi satu kebimbangan terhadap  kesihatan.

Dengan bahan-bahan aktif berprestij ini kami telah menambah Garam Buluh, keasidan kopi dapat dineutralkan dan dengan itu kami bawakan kepada anda rasa kopi sihat yang terbaik. Rasa yang istimewa, nikmat yang istimewa, haruman yang istimewa dan rasa tradisional Korea.

Kopi Mineral Terbaik

Mengapa ia menjadi yang TERBAIK? Melalui pemilihan bahan-bahan yang ketat, pasukan R & D kami telah menghasilkan satu formula unik kopi segera yang telah dipasarkan selama 10 tahun di Asia Tenggara. Bahan-bahan yang digunakan adalah semulajadi dan tanpa bahan tambahan kimia seperti wangian, pewarna, pengawet dan maltodekstrin.

Kami menggunakan serbuk kopi Arabica dan Robusta yang dihasilkan oleh State-of-the-Art Manufacturing Facilities – semburan pengeringan dengan suhu minimum untuk mengekalkan sebatian aromatik kopi yang sangat baik.

Kopi Mineral Garam buluh adalah minuman terbaik kerana garam buluh itu sendiri adalah garam mineral organik beralkali (tahap pH 9-12 dan membekalkan 70-80 mineral dan unsur surih. Ia adalah anti-oksidan yang kuat (dengan tahap ORP sehingga -426mV) dan dapat memulihkan sel-sel badan dengan berkesan. Pemprosesan suhu tinggi dengan masa yang panjang menjadikan garam buluh suatu elemen pemancar gelombang inframerah yang meningkatkan peredaran darah dengan berkesan.

Manfaat Kopi Mineral Garam Buluh

  • Memberi kawalan nilai pH badan yang baik
  • Anti-obesiti
  • Anti-radang
  • Anti-oksida dan anti-penuaan
  • Memberi tenaga dan kesihatan
d

Kebaikan Kopi Mineral Garam Buluh

Mengimbangi nilai pH badan
Garam Buluh HKIII mempunyai kealkalian yang kuat (pH 10-12) yang boleh meneutralkan dan membuang lebihan sisa toksin berasid dalam badan kita.

Anti-obesiti
Garam Buluh juga bertindak sebagai ubat kurus untuk membantu anda menguruskan badan. Satu kajian saintifik baru-baru ini telah mendapati bahawa Garam Buluh boleh membantu mengurangkan berat badan keseluruhan

Anti radang
 Membantu mengatasi masalah sistem penghadaman seperti gastrik, ulser perut, masalah usus, buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.

Anti-oksidan dan anti-penuaan
Keupayaan Pengurangan Pengoksidaan (ORP) daripada Garam Buluh HKIII adalah antara -200mV untuk -426mV yang mampu untuk menghapuskan radikal bebas dan memulihkan sel-sel rosak. Apabila radikal bebas dapat dihapuskan, secara tidak langsung akan membantu membaiki sel-sel kulit rosak.

Memberi tenaga dan kesihatan
Menghilangkan rasa ngantuk dengan memberi tenaga tambahan daripada mineral yang terdapat dalam kopi garam buluh dan secara tidak langsung turut menjaga kesihatan tubuh badan.

4cfaaae490dbffbedb4f6f385dab826c617f0c87398e160626-pimgpsh-fullsize-distr_1
1
c
e
b
malay-ads3-8-orig_5

Leave a Reply